Universalvogn/Sækkevogn – produkt til vvs’er:

Spangkilde Teknik ApS har lanceret en universalvogn/sækkevogn, der vil hjælpe landets VVS’er til en lettere hverdag. Alle håndværkere kender til dårlig ryg, efter en dag hvor uhåndterbare ting skulle flyttes fra et sted til et andet, og derefter monteres til svært tilkommende steder.

Spangkilde Teknik har nu løsningen til at lette disse arbejdsgange hos VVS’erne. Spangkilde Teknik har udviklet et hjælpemiddel der kan transportere de tunge kedler / vandbeholder fra leveringsstedet til monteringsstedet, hvorefter de kan vha. stålvejer hæves op i den ønskede monteringshøjde.

Den kan klare en maks. vægt på 150 kg, og kan løfte materialet op i en højde af 90 cm. Hjælpemidlet er konstrueret således den med sin lille størrelse er let at komme rundt med indedøre. Ligeledes er der tænkt på transporten til og fra arbejdsstedet, således er den designet til en højde af 130cm, hvilket gør det muligt at transportere den i bilen i lodret position.

Denne nyhed vil lette hverdagen hvor de tunge løft mindskes, effektiviteten øges, samt arbejdsglæden hos medarbejderne højnes.

Vi sælger vores Universalvogn/Sækkevogn til mange forskellige virksomheder. Mange gange laver vi den specielt til en opgave.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, Sorø, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

vvs-lift1   vvs-lift2

Kundeudtalelser:

Sebberup VVS, Hedensted
v. Bjarne Laustsen
www.sebberup.dk

Købet af UniversalLiften har medført stor glæde både hos virksomhedsejer og medarbejder. Bjarne Laustsen udtaler: “Tidligere var vi altid 2 mænd til at håndtere gaskedler og vandbeholder. Med denne lift kan vi nu spare en mand, samt slippe for de tunge løft for ryggen. Derved spares der penge, og ergonomien forbedres”.

Skov VVS, Svendborg
v. Ulrik Skov

“Grunden til at jeg valgte at købe liften var i ønsket om at slippe for de tunge løft, samt skåne mine medarbejders helbred. Ligeledes havde jeg lovkravene i tankerne, dette havde dog ikke direkte indflydelse, da vi allerede havde et teknisk hjælpemiddel”.

Se brochurer her:

br1  img_0170img_0171img_0172