Vinduesløfter / Vinduestrolley

Tak for jeres interesse i vores smarte Vinduesløfter. For priser og spørgsmål, ring direkte til Casper på tlf. 26110034. Se også nedenstående video med Vinduestrolley.

DANMARKS SMARTESTE VINDUESLØFTER FRA SPANGKILDE TEKNIK

Vi hjælper dig og dine kollegaer:

Derfor har vi hos Spangkilde Teknik, udviklet en Vinduesløfter/Vinduestrolley: Et redskab designet til at løfte og transportere tunge og store vinduer, direkte fra pallen til rette monteringshøjde, nemt, sikkert og ergonomisk. Vinduesløfter/Vinduestrolley kan håndteres, nemt og sikkert af én enkelt person, på kortere tid, end det ville tage to mand at montere vinduet manuelt.

Dette øger virksomhedens effektivitet og produktivitet, og skaber bedre arbejdsvilkår for brugeren.

Vinduesløfter/Vinduestrolley er konstrueret med en kædetrækfunktion som løfter op til 200kg., der gør det nemt og sikkert at hæve vinduet til den ønskede monteringshøjde (op til 135cm). Dette, kombineret med 2 solide hjul, gør den nem og stabil at manøvrer rundt med, også på ujævne byggepladser. Vinduesløfter/Vinduestrolley er desuden udstyret med sidehjul til sidelæns kørsel. Og husk at du kan bruge den som arbejdsbord. Du slipper hermed for bukke og forskallinger når du skal arbejde med vinduet før montage.

Vinduesløfter/Vinduestrolley kan også nemt bruges som sækkevogn samt transport- og hejsningsredskab til andre tunge elementer på byggepladsen. Vinduesløfter/Vinduestrolley er alt i alt et redskab til dig der ønsker bedre arbejdsvilkår og en øget effektivitet!

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed!

25

24

26

22

23

20

19

21

17

18

14

16

15

12

13

11

9

10

8

7

6

5

4

3

2

1

[/fusion_text]